Green Bee, proiectul de educatie ecologica, a fost lansat

Green Bee, proiectul de educatie ecologica, a fost lansat

Coca-Cola HBC Romania, Mega Image si Green Revolution au lansat astazi cel mai amplu proiect de educatie ecologica din Romania, Green Bee, transmite un comunicat de presa.

Proiectul se adreseaza copiilor cu varste intre 6-14 ani si are ca obiectiv schimbarea atitudinii fata de mediu prin incurajarea gesturilor eco inca din copilarie.

Stephane Batoux – Director General Coca-Cola HBC Romania&Moldova, a declarat: ,,Proiectul Green Bee este un proiect de educatie ecologica ce incearca sa consolideze un comportament responsabil fata de mediu in randul generatiei viitoare. Acest proiect marcheaza si un moment important in strategia companiei de a duce relatia cu partenerii nostri de afaceri la un alt nivel. Astazi provocarile sociale si ecologice sunt din ce in ce mai mari, de aceea noi consideram ca sectorul privat are un rol foarte important in randul comunitatii, companiile putand oferi acesteia solutii inovatoare, investitii si expertiza de business pentru a face fata acestor provocari. Mai mult, proiectul Green Bee s-a dovedit a fi si un punct comun in ceea ce priveste zona de responsabilitate sociala cu unul dintre partenerii nostri strategici – Mega Image”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *