Green Fashion Show Alba Iulia

  0
  329
  Green Fashion Show Alba Iulia
  Green Fashion Show Alba Iulia

  In data de 3 aprilie, la Alba Mall va avea loc un spectacol de moda neconventionala, cu costume create de liceeni din judetul Alba, din materiale reciclate sau reciclabile. Acesta este rezultatul unei campanii, “Green Fashion Show”, initiata de Agentia Nationala a Energiei si Consiliul Judetean Alba si aflata in acest an la cea de-a treia editie. Invitatul special al evenimentului este Maximilian.

  La competitia de moda neconventionala “Ecool”, participa toate liceele din judetul Alba. Inscrierile au inceput pe 1 martie 2012, iar pana acum au fost inregistrati cateva sute de elevi. De la fiecare liceu pot participa mai multe grupuri de elevi, cu conditia ca un grup sa nu depasesca 10 membri. In perioada de o luna pana la prezentarea vestimentatiilor “ecologice”, acestia au timp de creatie si de pregatire pentru concurs.

  Anul trecut, la “Green Fashion Show” s-au inscris peste 500 de copii si au fost expuse aproape 300 de costume.

  Invitatul special al evenimentului este Maximilian.

  Evenimentul este organizat de Agentia Locala a Energiei si de Consiliul Judetean Alba, in parteneriat cu Alba Mall, Primaria Municipiului Alba Iulia, Consiliul Elevilor si Cercul de Marketing al Universitatii “1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.