“Green Fashion Show”, peste 260 de costume “eco”, in concurs pe scena Alba Mall

  0
  694
  “Green Fashion Show”, peste 260 de costume “eco”, în concurs pe scena Alba Mall
  “Green Fashion Show”, peste 260 de costume “eco”, in concurs pe scena Alba Mall

  Parada costumelor “eco” a adus vibratia naturii pe scena Alba Mall, care a fost defilata, marti seara, de modele purtand costume extraordinare, create in stilul cel mai inedit: din pungi, hartie, pahare, farfurii, flori, metal, plastic. Peste 40 de echipe de liceeni din judet au expus peste 260 de creatii “fashion”, originale, extravagante, sofisticate. Este vorba despre “Green Fashion Show”, un spectacol initiat de Agentia Nationala a Energiei si Consiliul Judetean Alba si aflata in acest an la cea de-a treia editie. Invitatul special al evenimentului a fost Maximilian, care a oferit celor prezenti un concert plin de viata.

  La competitia de moda neconventionala “Ecool” s-au inscris peste 400 de liceeni din judetul Alba. Au participat 41 de echipe, care au prezentat peste 260 de costume. Rochii de gala, cu flori si trene, rochii lungi si scurte, toate modelele, culorile si materialele (reciclabile) posibile, palarii, posete, pantofi, costume masculine din pungi sau pachete de tigari, accesorii, toate acestea au incantat publicul, la cel mai inalt nivel.
  Juriul a fost format din Mirela Strajan, director general Alba Mall, Ioana Bogatan, director al teatrului de papusi “Prichindel”, interpretul de muzica folclorica Ionut Fulea, Crina Dragoi, artist plastic, Viorica Boitor, artist plastic si specialist in design vestimentar, de la Centrul Cultural “Augustin Bena” si Bogdan Presecan, jurnalist.

  Acestora le-a revenit dificila misiune de a alege castigatorii concursului de costume “eco”, insa, in urma deliberarilor, juriul a acordat premiile urmatoarelor echipe de liceeni: doua echipe au primit locul I, “3 R Fans” de la Colegiul National “Avram Iancu” din Cimpeni si “Baroc in the Top” de la Colegiul National “Horea, Closca si Crisan” din Abrud, iar locul III a fost castigat de “Teen Fun Spirit”, de la Colegiul National “David Prodan” din Cugir. Echipele castigatoare vor merge intr-o excursie la Bran-Moeciu.
  In finalul spectacolului “Green Fashion”, publicul a ramas in continuare conectat la distactie, cu Maximilian, care a oferit fanilor un concert ritmat si plin de viata.

  Evenimentul a fost organizat de Agentia Locala a Energiei si de Consiliul Judetean Alba, in parteneriat cu Alba Mall, Primaria Municipiului Alba Iulia, Consiliul Elevilor si Cercul de Marketing al Universitatii “1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.