Gunoaie dupa Revelion

  2
  427

  Mii de tone de deseuri s-au strans de pe strazile Capitalei dupa Sarbatori. Fata de Revelionul trecut, firmele de salubritate au avut mai mult de munca la strangerea gunoaielor generate de pretrecerea dintre ani.
  gunoaie dupa revelion
  In primele zile ale noului an, sute de angajati ai firmelor de salubritate din Bucuresti au strans tonele de gunoaie de pe strazi, mai ales sticle de sampanie goale.

  Societatea Rosal a actionat pe raza sectorului 3 cu o medie de 200 muncitori pe zi, convocati in trei schimburi, pentru salubrizarea cailor publice si ridicarea gunoiului menajer.

  Au fost ridicate in total peste 3.500 tone de gunoi, din care 2.590 tone de la cetateni si restul de pe terenuri virane.

  De asemenea, cele doua societati care au contract cu Primaria Sectorului 4 pentru efectuarea salubrizarii au colectat in perioada Sarbatorilor cu 40% mai mult gunoi menajer si stradal decat in zilele obisnuite.

  Astfel, societatea REBU a strans 180 de tone de reziduuri stradale si 210 tone de reziduuri menajere, iar firma ADP sector 4 a ridicat 290 mc de reziduuri stradale si 438 de reziduuri menajere.

  Peste 30 de tone, In Piata Constitutiei

  In Piata Constitutiei, de unde s-au ridicat circa 30 de tone de deseuri, au fost amplasate 30 de containere pentru gunoi, cu capacitate de 1,1 mc, toate fiind apoi ridicate de echipajele REBU.

  Firma a actionat cu cinci autoperii, doua utilaje speciale de impins deseurile si 40 de oameni, care au inceput curatenia la primele ore ale zilei de 1 ianuarie, imediat dupa terminarea petrecerii.

  Reprezentantii Primariei Capitalei au declarat ca deseurile au constat aici in principal din sticle sparte de sampanie.

  Firma Supercom a lucrat in perioada zilelor de Sarbatoare dupa programul normal de lucru si a reusit sa stranga in aceasta perioada circa 500 tone de gunoi/zi.

  Cele mai mari depozite de gunoi din sectorul 2 au fost in cartierele Colentina, Pantelimon si Lacul Tei. Intre 28 si 31 decembrie s-au ridicat 2.500 de brazi abandonati pe domeniul public.

  Sursa: Adevarul

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.