Guvernul anunta ca va gasi solutii la taxa auto, in termenul dat de CE

  0
  241

  Reprezentantii romani vor purta in urmatoarele doua luni dicutii cu oficialii europeni pentru a gasi solutii pentru modul in care trebuie modificata taxa de prima inmatriculare auto, a declarat miercuri purtatorul de cuvant al guvernului, Camelia Spataru, potrivit NewsIn.

  „Romania va formula un punct de vedere si il va transmite in termenul stabilit de Comisia Europeana. Este vorba despre un instrument, o masura care are drept scop protectia mediului impotriva poluarii cu dioxid de carbon. Aceasta masura este in acord cu reglementarile europene care prevad limitarea emisiilor de dioxid de carbon”, a spus Spataru.

  Comisia Europeana a decis, miercuri, sa deschida cea de-a doua etapa a procedurii de infringement (incalcare a tratatului) impotriva Romaniei privind taxa de prima inmatriculare, considerand ca raspunsurile autoritatilor romane au fost nesatisfacatoare.

  Comisia a acordat un termen de doua luni pentru schimbarea legislatiei, ulterior fiind posibil sa actioneze statul roman la Curtea Europeana de Justitie.

  Sursa: Ziare.com

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.