INTRUNIRE CU ONG-URI DE MEDIU DIN ROMANIA

  0
  353

  Clubul pentru Protectia Naturii si Turism (CPNT) este o organizatie nonguvernamentala care are ca scop educarea populatiei in sprijinul ocrotirii naturii si practicarii turismului ecologic.

  Infiinta in anul 1973, C.P.N.T. este format actualmente din circa o suta de persoane, majoritatea studenti, care pe langa faptul ca sunt receptivi si se implica activ ca voluntari in actiuni ce au ca scop protejarea mediului, participa la numeroase actiuni cu specific montan(tabere, competitii).

  Majoritatea proiectelor derulate de C.P.N.T. se focalizeaza pe promovarea participarii publice in activitatile asociatiei noastre si a accesului liber la informatiile de mediu, precum si pe incurajarea si promovarea planurilor de dezvoltare locala durabila.

  Cele mai recente activitati ale organizatiei s-au axat in principal pe campanii de educatia eco-civica a populatiei, in paralel ne-am ocupat de amenajarea traseelor turistice din Judetul Brasov si de organizarea cursurilor cu specific montan.

  Cu ocazia aniversarii a 34 de ani de activitate C.P.N.T organizeaza in data de 4 Decembrie evenimentul „INTRUNIRE CU ONG-URI DE MEDIU DIN ROMANIA”. Se vor dezbate urmatoarele probleme:

  – Lipsa voluntarilor si lipsa implicarii acestora
  – Incapacitatea ONG-urilor de a atrage fonduri/relatii cu potentialii finantatori
  – Slaba comunicare intre organizatii
  – Neimplicarea autoritatilor locale
  – Accesul intarziat la informatie

  Va rugam sa confirmati prezenta (maxim doi reprezentanti) prin telefon sau e-mail pana cel tarziu 26 Noiembrie 2007.

  De asemenea va invitam sa pregatiti o scurta prezentare a asociatiei si a proiectelor recente de succes pentru a folosi aceasta intalnire si ca un schimb de experienta.

  Ulterior confirmarii vom reveni cu programul detaliat al intalnirii.

  Coordonator project :Teodora Ciripoi
  Telefon: 0727-817-875
  E-mail: [email protected]

  Sursa: Floare de Colt Brasov

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.