Honda a prezentat o noua statie solara de hidrogen, la Tokyo

  0
  294
  Honda a prezentat o nouă staţie solară de hidrogen, la Tokyo
  Honda a prezentat o noua statie solara de hidrogen, la Tokyo

  Honda a prezentat o noua statie solara de hidrogen, la Tokyo. Una mult mai silentioasa si mai practica deca precedenta versiune.
  Cea mai noua statie de hidrogen, de la Honda
  Pe data de 27 Martie 2012 Honda a prezentat cea mai noua statie soalara de hidrogen. A fost dezvaluita la Tokyo, Japonia. Initiativa este parte a unui program de testare a automobilelor electrice Honda impreuna cu prefectura din Saitama.

  Pe langa faptul ca noua statie solara este mult mai mica decat vechea generatie, cei de la Honda au scos si compresorul mecanic din instalatie, acum fiind si foarte silentioasa. Unitatea mobila poate produce pana la 1.5 kg hidrogen in 24 ore ce alimenteaza modelul FCX Clarity pentru 150 km. Desigur, statia solara are mai multa intrebuintare in garajul de acasa, unde se poae lasa masina la incarcat peste noapte. La statile publice, o incarcare copleta se poate face in doar 5 min.

  Pentru viitor, cei de la Honda s-au gandit sa echipeze modelele FCX Clarity cu o celula mobila de combustibil capabila sa produca 9 KW. De asemenea pentru o mai buna ilustrare a statiei mobile de la Honda puteti urmari filmuletul de mai jos.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.