Array

Hotelul din padure

Hotelul din padure

Daca va doriti sa incercati ceva total iesit din comun puteti merge la un hotel din Suedia. Ati spune ce poate fi bizar la un hotel.

Totusi acesta este cu totul aparte. Camerele sale nu doar ca sunt eco friendly pentru ca nu s-au tait copacii pentru a fi constuite, dar acestea au fost ridicate chiar in padure. In plus fiecare incapere este unica, ridicata intr-un stil cu totul avangardist.

Turistii care viziteaza Suedia se pot bucura de un hotel cu totul neobisnuit. Acesta are sase camere, cu designuri non conformiste, atasate de copacii dintr-o padure.

Ineditul hotel e construit intr-o zona impadurita situata la 60 de km distanta de cercul arctic. Cea mai luxoasa camera este botezata “Cubul de oglinzi”. E o constructie rectangulara, inalta de patru metri, atasata la 12 metri inaltime, de tulpina unui copac.

Oglinda folosita la constructie e tratata cu o solutie speciala. Astfel incat pasarile sa o poata detecta si sa nu se loveasca de ea.

Hotelul mai are cateva incaperi, la fel de nonconformiste. Printre ele se numara “cuibul de pasari”, “OZN-ul”, “conul albastru” si “cabina”. Dupa cum indica si numele, camerele sunt proiectate sa atraga turistii excentrici din intreaga lume. Proprietarii spun ca isi vor extinde inedita afacere. Si vor dispune de mai multe incaperi pentru vizitatori, in urmatorii ani.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente