Concurs european “Implica-te. Salveaza Padurile”

Concurs european “Implica-te. Salveaza Padurile”.
Concurs european “Implica-te. Salveaza Padurile”.

Fundatia TERRA Mileniul III si Asociatia Alma-Ro invita elevii de gimnaziu si liceu din Romania sa realizeze o campanie de comunicare sociala pe tema protectiei padurilor lumii, in cadrul concursului european “Implica-te. Salveaza Padurile”.

Concursul face parte din proiectul international “Educatie pentru management sustenabil si responsabil al padurilor lumii”, finantat de EuropeAid, si isi propune sa constienzeze elevii cu privire la importanta padurilor.

Cei care doresc sa participe la acest concurs trebuie sa alcatuiasca echipe de minimum patru, plus un profesor coordonator, si sa intocmeasca un produs de comunicare sociala: fotografii, filme, desene, colaje, blog, sau o combinatie din cele patru.  Acest produs trebuie sa demonstreze modul in care echipa doreste sa se implice in conservarea, protejarea, salvarea padurilor.

Concursul are doua sectiuni de varsta: gimnaziu (11 – 14 ani) si liceu (15 – 18 ani), fiecare sectiune fiind premiata. Lucrarile se vor trimite la adresa postala:  Fundatia TERRA Mileniul III, Str. Armand Calinescu nr. 7, etaj 5, ap. 20, Sector 2, 021011, Bucuresti sau la adresa de e-mail: [email protected].

Termenul limita de trimitere a lucrarilor este 15 aprilie 2013. Cele mai bune 6 lucrari, selectate de noi, vor fi publicate pe site-ul proiectului: http://www.forestintheworld.org/. Din acestea, doua vor fi castigatoare, evaluarea facandu-se de un juriu international.

Anuntarea castigatorului se va face pe 30 mai 2013 odata cu acordarea premiului in valoare de 250 de euro catre scoala din care face parte echipa castigatoare.  Premiul se va folosi pentru implementarea campaniei de comunicare sociala la nivelul scolii.

Mai multe informatii pe site-ul www.terramileniultrei.ro, de unde puteti desarca regulamentul si formularul de inscriere.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente