In cinci zile, Dumbravita vrea sa devina cea mai “verde” comuna din Maramures

In cinci zile, Dumbravita vrea sa devina cea mai “verde” comuna din Maramures

Timp de cinci zile peste 50 de tineri din comuna maramureseana Dumbravita vor fi voluntari in cadrul unui proiect ambitios, unul organizat de Asociatia „Nemus”, cu sprijinul larg al Universal Alloy Corporation (UAC).

Cea de a doua editia a proiectului “Dumbravita Verde” a inceput deja si urmeaza sa se desfasoare in perioada 23-27 iulie.

In acest timp, voluntarii din cele sase sate ale comunei vor fi angrenati in activitati de ecologizare a raurilor si ale altor zone vulnerabile din localitate.

Beneficiarii proiectului sunt – bineinteles! – locuitorii comunei Dumbravita, oameni care, in acest context vor trai de-acum inainte intr-un mediu mai curat.

In cadrul proiectului mai sus amintit va mai avea loc si un seminar aparte, unul prin care tinerii vor invata ce inseamna activitatea de voluntariat, care sunt beneficiile implicarii in asemenea activitati si a muncii in echipa.
La finalul proiectului fiecare participant va fi recompensat cu premii si diplome de participare oferite in cadru festiv din partea UAC, unitate care, de altfel, va suporta si cheltuielile privind logistica acestei actiuni.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente