In Parcul Dendrologic din Simeria / Arta insufleteste natura

In Parcul Dendrologic din Simeria / Arta insufleteste natura
In Parcul Dendrologic din Simeria / Arta insufleteste natura

Duminica, de la ora 17, membrii Grupului Voluntar de Sprijin al Arboretumului din Simeria organizeaza un nou eveniment inedit, de aceasta data un spectacol extraordinar de arii de opera, opereta, dans si poezie. Spectacolul se va desfasura in luminisul de dupa „Podul Rosu” din Parcul Dendrologic Simeria.

Dupa un prim eveniment cultural de succes organizat recent, o seara me-morabila de poezie, in acest weekend, cu „complicitatea” Syncreto si cu sprijinul Institutului de Cercetari si Amenajari Silvice Simeria, al primariei si consiliului local din localitate, si al Institutiei Prefectului judetului Hunedoara, in Parcul Dendrologic se va desfasura un alt eveniment cultural, un spectacol de arii de opera, opereta, dans si poezie.

„Cautarea noastra continua. Am descoperit un loc minunat: Parcul Dendrologic Simeria si suntem peste masura de fericiti pentru spectacolul pe care il vom avea in sufletul naturii, printre copaci si ierburi. Printre adieri lenese si frunze cazatoare”, spune Catalin Tibori, regizorul spectacolului.
Organizatorii spera ca un numar cat mai mare de hunedoreni, iubitori de frumos si de muzica buna, sa petreaca o seara de toamna in natura, in compania muzicii, dansului si a poeziei, sa traiasca simfonia culorilor de toamna intr-un spectacol de exceptie.

Costul unui bilet este de doi lei pentru adulti si un leu pentru copii, adica tariful de intrare in parc.

De la inceputul acestui an, paleta actiunilor organizate de Grupul Voluntar de Sprijin al Arboretumului din Simeria s-a marit, membrii grupului organizand plimbari duminicale in parc, devenite traditie, actiuni de ecologizare, au confectionat mobilier, iar acum, iata, au inclus si evenimente culturale de calitate prezentate in natura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *