IN VARA NE VOM PLIMBA IN PARCUL BORDEI. AU INCEPUT LUCRARILE DE REAMENAJARE

0
255

Reamenajarea Parcului Bordei a inceput astazi. Lucrarile vor dura 3 luni si vor costa municipalitatea 500.000 de euro, dar la finalul acestui interval parcul va fi redeschis pentru bucuresteni. Parcul a reintrat in circuitul public, dupa ce primarul general Adriean Videanu a parafat schimbul de terenuri cu omul de afaceri Costica Costanda. Proiectul de reamenajare este facut de specialistii Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti si tot ei vor fi cei care il vor pune in aplicare.

Imediat ce refacerea parcului va fi gata, gardurile care imprejmuiesc in prezent amplasamentul vor fi scoase. Vor lipsi insa cei aproape 5.000 de metri patrati pe care omul de afaceri Costica Costanda i-a instrainat deja. Asta cel putin pentru moment, pentru ca primarul general Adriean Videanu a anuntat ca municipalitatea va incepe demersurile pentru recuperarea acestei suprafete.

Parcul Bordei a revenit in proprietatea Capitalei dupa perfectarea, la notariat, a actelor privind schimbul de terenuri dintre municipalitate si omul de afaceri Costica Constanda. Acesta a devenit proprietar pe 28.000 de metri patrati in Satul Francez. In prima sedinta a Consiliului General va fi discutat un proiect de hotarare privind declararea de utilitate publica a Parcului Bordei.

Sursa:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.