Inca un centru de inchiriere biciclete in Timisoara

  0
  476
  Încă un centru de inchiriere biciclete în Timisoara
  Inca un centru de inchiriere biciclete in Timisoara

  Centrul de inchiriere „I’Velo” este amplasat  in Parcarea 700 si pune la dispozitia timisorenilor 40 de biciclete. Astfel, persoanele care inchiriaza biciclete „I’Velo” in Timisoara le pot returna la oricare dintre cele doua centre:  cel din Parcul Justitiei sau cel din Parcarea 700. Centrul este deschis in intervalul orar  10:00 – 22:00, iar ultima inchiriere este posibila la orele 20:30.

  „I’Velo” este cel mai important proiect multianual de bike-sharing din Romania si a fost lansat in 9 mai 2010 de Green Revolution si Raiffeisen Bank. In prezent, centrele „I’Velo” sunt disponibile la Bucuresti, in parcul Herastrau, Tineretului si Izvor, la Timisoara, in Parcul Justitiei, la Brasov, in Centrul Civil, la Constanta, in Parcul Tabacariei, la Iasi, la statuia lui Mihai Viteazu. Cel de-al optulea centru de bike-sharing este disponibil acum si in Sibiu.

  Pentru cei care sunt interesati de proiectul “I’Velo” in 2012, iata care sunt facilitatile. Cei interesati au posibilitatea sa inapoieze bicicletele in orice punct de inchiriere din oras (facilitate valabila pentru Bucuresti si Timisoara). Exista in acest moment un sistem informatic de inchiriere a bicicletei. Astfel, dupa inscrierea initiala in baza de date „I’Velo”, inchirierea se face doar prin prezentarea buletinului. Mai mult, rezervarea bicicletei se poate face si online, la www.ivelo.ro.

  Prin programul „I’Velo”, 550.000 de romani au beneficiat de biciclete si au petrecut  peste un million de ore pe doua roti. Prin utilizarea transportului ecologic, in locul autovehiculelor, pe o distanta de sase milioane de kilometri,  participantii au contribuit la reducerea emisiilor de carbon cu 800 de tone. Bicicletele „I’Velo” au fost folosite de peste 2.500 de persoane la 32 de evenimente (Noaptea Institutelor, Noaptea Galeriilor, Noaptea Bibliotecilor, Bucharest Summer University, Peninsula, Best’fest, Recicloniada, Let’s do it Cluj, Cursa ratustelor Oradea si nu numai).

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.