Incepe “Craiova curata”

Facai si Popoveni. Prima zi din campania organizata de Primaria Craiova si Gazeta de Sud a inceput. In urmatoarea perioada, deseurile aruncate la iesirea din municipiu si pe centura ocolitoare a orasului vor fi adunate si depozitate la Mofleni. Vor fi stranse peturile, cutiile, ambalajele si toate gunoaiele risipite in cele 15 puncte depistate de organizatori.

Campania pe care am anuntat-o in ultima vreme a inceput astazi, dupa ce in ultima sedinta de ieri, de la primarie, s-a hotarat programul zilelor urmatoare si pe care Gazeta de Sud il va prezenta in continuare. 15 zone au fost stabilite pentru a fi ecologizate, intr-un proiect care incepe astazi si ramane deschis. La anumite intervale, atunci cand va fi nevoie, el va continua pentru ca iesirile/intrarile orasului sa arate, si cu ajutorul nostru, in permanenta curate. Actiunea aceasta de responsabilizare sociala face parte dintr-o strategie de promovare a Craiovei. Au subscris, alaturandu-se organizatorilor, Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public Craiova, Serviciul de Salubritate, compania DELTA 93 ACM, ECO SUD, compania Ford, Selgros Cash and Carry, Inspectoratul Scolar Judetean, Penitenciarul de Maxima Siguranta si Penitenciarul Pelendava Craiova, Asociatia studenteasca AMICUS. De asemenea, pe toata durata campaniei vor fi prezente circa 30 de persoane care beneficiaza de Legea nr. 416 privind venitul minim garantat, iar pe adresele imagine@primariacraiova.ro si office@gds.ro s-au inscris voluntari care ne vor sprijini in acest demers.

La ora 9.00

In fiecare dimineata, activitatile incep la ora 9.00. Celor deja mentionati li se alatura Politia Comunitara si Garda de Mediu, care va monitoriza situatia dupa incheierea actiunii de curatare. Participantii vor primi apa, tricouri si manusi.

PROGRAMUL CAMPANIEI “CRAIOVA CURATA”:

10 iunie
Facai (vizavi de Unitatea Militara). Participa elevi, angajati de la Ford si de la Serviciul Public de Salubritate. Podul Popoveni. Participa detinuti din cadrul Penitenciarului de Maxima Siguranta, DELTA 93 ACM cu utilaje.

11 iunie
Potelu (zona ANL-urilor). Participa elevi, angajati Ford si Selgros.
Popoveni. Continua actiunea inceputa pe 10 iunie.

12 iunie
Potelu (zona ANL-urilor). Participa angajati Ford, detinutii de la Penitenciarul de Maxima Siguranta si de la Penitenciarul Pelendava si DELTA 93 ACM, cu utilaje.

15 iunie
Iesirea spre Calafat (zona Balta Verde). Participa angajati Ford, detinuti din cadrul Penitenciarului de Maxima Siguranta si Penitenciarului Pelendava si DELTA 93 ACM si Serviciul Public de Salubritate, cu utilaje.

16 iunie
Iesirea de pe Brestei (spre Podul Jiu). Participa studentii din Asociatia AMICUS, angajati Ford, DELTA 93 ACM si Serviciul Public de Salubritate, cu utilaje.

17-18 iunie
Strada Eliza Opran (inainte de PIC, in spatele viitorului mall). Participa angajati Ford, DELTA 93 ACM si Serviciul Public de Salubritate, cu utilaje.

19-24 iunie
Centura ocolitoare de nord, giratoriul de la Combinat spre Aeroport (cinci puncte localizate). Participa angajati Ford, detinuti din cadrul Penitenciarului Pelendava, DELTA 93 ACM si Serviciul Public de Salubritate, cu utilaje.

Sursa: Gazeta de Sud

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,221FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente