Indulcitor natural pe baza de stevie

0
1042
Îndulcitor natural pe bază de ștevie
Indulcitor natural pe baza de stevie

De curand in farmacii a aparut un indulcitor natural pe baza de stevie. Prin efectul antibacterian si antifungic pe care il are produsul inhiba cresterea si reproducerea microorganismulor implicate in aparitia cariilor dentare.

Laboratoarele Remedia au lansat de curand un nou supliment alimentar. Denumit Green Sugar, acesta este un indulcitor natural, fara calorii, pe baza de extract uscat din frunze de stevie rebaudiana, cu o putere de indulcire de 300 de ori mai mare ca a zaharului. Bogat in vitaminele A si C, fibre alimentare, oligoelemente (zinc, calciu, fosfor, magneziu, crom), precum si steviozida (peste 90%) si rebaudiozida A, Green Sugar stimuleaza scaderea glicemiei, activitatea cerebrala si creste nivelul energetic al organismului.

„Fiind un produs hipocaloric, Green Sugar mentine greutatea organismului in limite normale, prin stimularea si reglarea proceselor digestive.Prin efectul antibacterian si antifungic, Green Sugar inhiba cresterea si reproducerea microorganismulor implicate in aparitia cariilor dentare. Green Sugar este, de asemenea, un bun reglator al tensiunii arteriale fiind indicat spre consum si persoanelor hipertensive. Green Sugar nu creeaza dependenta prin administrare pe termen indelungat”, anunta intr-un comunicat de presa Gelu Puscasu, directorul companiei Laboratoarele Remedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.