Proprietatile curative ale dovleacului

  Dovleacul, dincolo de gustul minunat si de aroma miresmata pe care le are, poate oferi organismului nostru numeroase beneficii nutritionale. Coaja groasa si de culoare galben-portocalie este principalul indiciu al cantitatii mari de antioxidanti si beta-caroten pe care le contine. Dovleacul a inceput sa fie folosit inca de acum cateva milenii drept remediu impotriva…

Citește mai departe

Cercetatorii chinezi au modificat genetic vacile de lapte pentru a produce lapte matern

Cercetatorii chinezi au modificat genetic vacile de lapte pentru a produce lapte matern, acesta urmand a fi comercializat in urmatorii trei ani, anunta Sky News. Lapte produs de vacile transgenice este identic cu cel uman, avand aceleasi calitati imunostimulatoare si antibacteriene ca laptele matern, sustin oamenii de stiinta de la Universitatea Agricola a Chinei din…

Citește mai departe

Laptele matern este toxic!

Parea sa fie o adevarata axioma faptul ca nimic nu e mai sanatos si hranitor pentru bebelusi decat laptele matern. Iata insa ca cercetatorii danezi vin sa spulbere aceasta teorie. Testele facute de ei au aratat ca o cantitate deloc neglijabila de substante toxice se transfera de la mama la copil prin alaptare. Intr-unul dintre…

Citește mai departe