Inscrieri pentru „EcoMarathon”

Inscrieri pentru „EcoMarathon”
Inscrieri pentru „EcoMarathon”

Sambata, 10 mai, Centrul de Ecologie Montana orga­ni­zea­za, in localitatile Moieciu de Sus si Fundata, evenimentul de Alergare Montana „EcoMarathon”. Evenimentul este la a V-a editie si va avea ca participanti circa 1300 de alergatori din 21 de tari si 500 de copii. Evenimentul cuprinde trei curse distincte destinate iubitorilor de miscare in aer liber si iubitorilor de munte:
– EcoMarathon: concurs desfasurat pe distanta de 42 km, cu o diferenta de nivel de circa +2300 m, startul si sosirea vor avea loc in Moieciu de Sus. Participantii care vor termina cursa de maraton vor primi un punct de calificare pentru Ultra Trail du Mont Blanc (UTMB). UTMB este un concurs de alergare montana foarte renumit care inconjoara varful Mont Blanc traversand 3 tari: Franta, Italia si Elvetia.
– EcoCross: o cursa de 14 km cu o diferenta de nivel de circa +600 m
– EcoKids: concurs destinat copiilor.
Pana in acest moment sunt inscrisi concurenti din toata tara, dar si din alte 21 de tari, printre care: Belgia, Olanda, Germania, Franta, Grecia, Israel, Ungaria, Japonia, Moldova, Spania, Suedia, Marea Britanie, SUA, Irlanda, Canada, Noua Zeelanda, Polonia, etc.
Inscrierile se fac si in data de vineri, 9 mai, la Scoala Generala Moieciu de Sus, in intervalul orar 11:00 – 22:00. Orice alte detalii suplimentare le puteti obtine de la [email protected] sau www.ecomarathon.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *