Interviu cu Carmen Demi, Asociatia Omnimind

Interviu cu Carmen Demi, Asociatia Omnimind

Campania “Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!” continua cu interviul Asociatiei Omnimind, cu Carmen Demi, presedinte si membru fondator.Campania consta in 35 de interviuri video cu reprezentanti ai ONG-urilor, care vorbesc despre cum contribuie propriile lor activitati la dezvoltarea durabila. Societal invita toate organizatiile non-profit sa difuzeze principiile de echitate sociala, echilibrul mediului si eficacitate economica. Aflati cum se pot implica ONG-urile pe pagina campaniei Societal.

Asociatia pentru Dezvoltarea Potentialului Uman – Omnimind, sustine si ghideaza persoanele si grupurile de persoane, pentru identificarea resurselor si potentialului lor maxim pentru o societate durabila. De asemenea, prin actiuni, proiecte si programe sociale, membrii asociatiei isi propun sa contribuie activ la promovarea drepturilor femeilor si la constientizarea acestora in legatura cu drepturile si responsabilitatile ce la revin ca participante la activitatile economice, socio-politice si culturale din Romania.

Carmen Demi elaboreaza in cadrul interviului Societal contributia Asociatiei OMNIMIND la dezvoltarea durabila

“…ne-am propus ca in toate campaniile pe care le derulam, indiferent ca sunt educative sau de dezvoltare personala sau de informare sau suport social sa punem intrebarea tuturor participantilor: “Acum, in urma participarii tale la acest program, ce noi posibilitati ti se deschid pentru viitor si in ce masura esti tu mai responsabil pentru propria ta viata?” si ne-am axat in mod special pe asumarea responsabilitatii fiecarui individ pentru el insusi.”

Urmariti campania pe www.societal.ro.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente