Intoxicati cu hidorgen sulfurat la Romag Prod

Intoxicati cu hidorgen sulfurat la Romag Prod

Doi barbati in varsta de 49 de ani, respectiv 56 de ani, angajati la Uzina de apa grea au ajuns la spital, azi-noapte. Ei lucrau la pompe cand s-au intoxicat cu hidrogen sufurat.

Cei doi au fost transportati de urgenta pentru ingrijiri medicale.

“Unul dintre pacienti a fost interntat pe sectia medicala, astazi va fi externat. Celalalt a fost examinat si nu a necesitat internare, prezenta, doar, excoriatii faciale ”, a declarat Elena Bololoi, directorul de ingrijiri medicale de la Spitalul Judetean Mehedinti.

Ei efectuau o interventie la pompe in cadrul unitatii cand a avut loc incidentul. O ancheta interna va fi demarata pentru a stabili daca este vorba despre o eroare tehnica sau umana.

”Va incepe o ancheta interna pentru a stabili ce s-a intamplat. In acel moment, cei doi aveau o interventie la pompe, o sa se analizeze cazul si vom avea raspunsul in doua -trei zile. Acum cei doi angajati sunt liberi”, a declarat Adrian Olaru, director RAAN.

Inspectoratul Teritorial de Munca nu va incepe o ancheta in acest caz

”Nu am primit nicio sesizare. Intervenim numai daca accidentul de munca este mortal, colectiv sau gradul de invaliditate este mare ”a declarat Mihaela Munteanu, inspector sef la ITM Mehedinti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *