Intra in Top ECO Scoala

Intra in Top ECO Scoala

Elevii si profesorii care si-au propus sa protejeze mediul inconjurator in perioada martie – mai 2011, pot trimite descrierea actiunii desfasurate pe adresa marketing@ecdl.org.ro pana la data de 15 mai 2011 inclusiv si ECDL ROMANIA va premia cele mai populare evenimente.

ECDL ROMANIA a lansat in luna martie a acestui an campania concurs – Top ECO Scoala – prin care se urmareste sustinerea initiativelor pe teme ecologice organizate de elevi si profesori in scolile din toata tara. Informeaza-ne ce activitati ecologice desfasori alaturi de colegii si profesorii tai in aceasta primavara si poti da un exemplu pentru toti ceilalti. Cele mai populare proiecte de mediu din ECO Scoli vor fi premiate.

Elevii si profesorii care desfasoara activitati ecologice in perioada martie – mai 2011, pot trimite initiativele lor pe adresa marketing@ecdl.org.ro pana la data de 15 mai 2011 inclusiv si vor fi inscrisi automat in concursul de pe pagina Facebook ECDL ROMANIA VERDE unde pot castiga premii interesante.

Toate evenimentele inscrise in campanie vor fi facute cunoscute prin intermediul site-ului www.clickpeverde.ro. Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat pe www.clickpeverde.ro si www.ecdl.org.ro

Arata-ne cat de ECO este scoala ta si sigur altii vor invata de la tine.

Intra in Top ECO Scoala !

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,555FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente