Invitatii gratis si colectare de hartie, la Teatrul Maghiar

Invitatii gratis si colectare de hartie, la Teatrul Maghiar

Teatrul Maghiar de Stat Cluj organizeaza un concurs care are ca premii trei invitatii de cate doua persoane la spectacolul “Vrajitorul din Oz”, din data de 24 iunie de la ora 17.00.

Participantii trebuie sa raspunda (cat mai creativ) pe Facebook la intrebarea: Ce este mai important: inima sau mintea? Cele trei raspunsuri care aduna cele mai multe like-uri vor aduce cate o invitatie pentru doua persone la spectacolul care incheie stagiunea. Jocul se incheie vineri, 22 iunie, la ora 15.00.

De asemenea, la incheierea stagiunii, intr-o perioada in care gandurile fug repede la vacanta, clujenii pot scapa de surplusuri din hartie. Astfel spectatorii care aduc cel putin o punga cu hartie (caiet, curs, ziare) primesc doua bilete la pretul unuia la spectacolul “Ubu rege” din data de 22 iunie (vineri) de la ora 20.00. Cei care participa la actiune ajuta la protectia mediului, caietele si cursurile aduse la Teatrul Maghiar de Stat Cluj vor ajunge la punctele de colectare a hartiei, in locul gropii de gunoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *