Italia – Bio la IKEA

0
392

Vizitati magazinul bio online www.Biolateria.ro Peste 3.000 de produse bio sau produse naturiste de la cei mai premiati producatori Bio din lume.

Incepind din aceasta luna, angajatii magazinului IKEA din Padova, Italia, pot sa-si cumpere alimente ecologice direct de la producatori, gratie unui proiect al Asociatiei Italiene pentru Agricultura Biologica (AIAB). Prin acest proiect, in care AIAB a implicat peste 200 de fermieri bio din intreaga tara, salariatilor IKEA li se ofera diferite produse procesate, dar si fructe, legume, lactate si carne proaspata. Lista cu alimente este actualizata in fiecare saptamina si este trimisa in format electronic catre angajati. Acestia selecteaza din oferta ce vor si trimit comanda prin email. Produsele se livreaza la locul de munca, in doua zile diferite din saptamina.

Acesta este doar „episodul pilot” al proiectului, pentru ca AIAB si-a propus sa „hraneasca” eco circa 8.000 de angajati din 14 magazine IKEA din Italia. Scopul este acela de a creste si mai mult interesul oamenilor pentru alimentele fara chimicale.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.