Iti poti cumpara un autoturism ecologic cu bani de la stat

  0
  382
  Iti poti cumpara un autoturism ecologic cu bani de la stat
  Iti poti cumpara un autoturism ecologic cu bani de la stat

  Vesti bune pentru posesorii de masini vechi care vor una noua, nepoluanta. Executivul a aprobat Ordonanta de Urgenta prin care soferii vor fi ajutati de stat sa-si inlocuiasca „rablele” cu autoturisme ecologice.

  SUPEROFERTA. Guvernul te ajuta sa?ti iei un autoturism nepoluant chiar si in cazul in care nu ai o masina de casat
  Autoritati au demarat deja Programul „Rabla” pentru masini electrice. Daca ai un automobil vechi si vrei sa-l dai la casat, vei primi la schimb patru vouchere in valoare de 15.200 de lei ca sa-ti poti cumpara un autoturism nepoluant. De asemenea, in cazul in care optezi pentru o masina cu sistem de monitorizare hibrid vei intra in posesia a doua vouchere in valoare de 7.600 de lei, fiecare tichet ajungand la 3.800 de lei. Mai mult, poti beneficia de acest program si daca nu ai o masina de casat. In momentul in care te hotarasti sa-ti achizitionezi un autoturism ecologic, statul iti ofera o reducere de pana la 20% din pret, care insa nu va depasi 3.700 de euro. Pentru masinile hibrid vei primi o subventie de 10%, adica maximum 1.800 de euro. Plata va fi facuta in lei, la cursul Bancii Nationale a Romaniei din ziua achitarii. Reducerile pentru masinile „verzi” vor fi suportate din Fondul de Mediu.
  Poti aplica peste o luna

  Programul „Rabla” pentru masini ecologice este accesibil atat persoanelor fizice, cat si institutiilor publice. Din pacate, insa, pentru a beneficia de ajutorul guvernului trebuie sa mai astepti un pic. Programul se poate pune in practica abia atunci cand vor fi publicate in Monitorul Oficial instructiunile de aplicare, adica in aproximativ 30 de zile.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.