Jandarmii au curatat malul raului Bistrita

  0
  437
  Jandarmii au curăţat malul râului Bistriţa
  Jandarmii au curatat malul raului Bistrita
  Jandarmii au curatat malul raului Bistrita

  In urma cu aproximativ 30 de zile, jandarmii bistriteni au demarat o actiune de monitorizare a zonei malului raului Bistrita din localitatea Sarata. Rezidurile menajere s-au inmultit in preajma apei ingijorator, ca urmare Jandarmeria Bistrita-Nasaud a decis efectuarea unor patrulari in zona pentru a putea fi identificati cei responsabili de depozitarea acestora in zona.

  De asemenea, conducerea Jandarmeriei Bistrita-Nasaud a luat legatura si cu autoritatile locale pentru a gasi solutii concrete in ecologizarea zonei.

  Totodata, reprezentantii Partidului Ecologist Bistrita-Nasaud au transmis si o petitie privind sesizarea acestui aspect catre institutia noastra la finalul saptamanii trecute.

  Ca urmare a masurilor luate, in ultimele 48 de ore, populatia a inceput o actiune de curatenie a malului raului Bistrita, de pe raza localitatii Sarata, la fata locului fiind trimise si mijloace care sa fie folosite la aceasta activitate (tractor pentru transportul rezidurilor, manusi si saci menajeri)

  In primavara anului trecut, in cadrul actiunii de ecologizare initiate de catre Institutia Prefectului Bistrita-Nasaud, jandarmilor le-a revenit pentru curatare, malul raului Bistrita, pe raza localitatii Sarata.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.