Array

Jumatate din angajatii ISU au dat masina pe bicicleta

Jumatate din angajatii ISU au dat masina pe bicicleta
Jumatate din angajatii ISU au dat masina pe bicicleta

Actiune inedita a pompie­rilor buzoieni cu ocazia Zilei Mediului, acestia efectuand un tur prin oras, echipati in uniforme si pedaland pe biciclete. Lucratorii ISU s-au alaturat campaniei initiate de A.P.M., iar in ziua respectiva, jumatate dintre ei au renuntat la masinile personale, venind la serviciu pe jos sau folosind un mijloc de transport eco, si anume bicicleta.
Astfel, parcarea din curtea inspectoratului a fost aproape goala de Ziua Mediului, locul masinilor fiind luat de bicicletele pompierilor.

Mai mult, pentru a-i incuraja pe buzoieni sa le urmeze exemplul, un grup de zece pompieri salvatori au pornit intr-o misiune inedita prin oras, pedaland prin zona centrala si prin Parcul Crang. Efectul pe care l-au avut asupra trecatorilor a fost acelasi ca atunci cand pleaca in misiune cu masinile de interventie cu girofarele si sirenele pornite, oamenii oprindu-se pentru o clipa in loc si privind la grupul de pompieri in uniforma care pedalau incolonati pe strazile orasului.

Din fericire, ziua nu a fost marcata de niciun fel de incident neplacut, care sa ii oblige pe pompieri sa renunte la biciclete in favoarea autospecialelor de interventie, acestia nefiind solicitati la vreun incendiu sau alta situatie de urgenta.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente