Lake Village Residence sustine controlul poluarii solului si apelor

  0
  309

  Cel mai recent proiect care va fi dezvoltat pe malul lacului Buftea, Lake Village Residence, va fi dezvoltat conform celor mai stricte norme ecologice. Dezvoltatorii proiectului sustin ca dezvoltarea urbana nu trebuie sa mai afecteze mediul inconjurator si cred in educatia comuntatilor din metropole in sensul unui spirit ecologic.

  „Compania EuroMetropola a devenit recent promoterul exclusiv al unui proiect rezidential foarte intim, Lake Village Residence, compus din numai 10 vile ce se vor construi pe un teren de 5400 mp de pe marginea lacului Zmeu din Buftea. Constructorii au luat masuri speciale pentru protectia imobilelor care se vor inalta acolo prin consolidarea malului atat prin metode naturale, cat si prin metode artificiale care vor exclude orice pericol de deteriorare a solului. Oricum, acest complex are o situatie speciala, intrucat chiar daca este pozitionat pe malul lacului, terenul propriu-zis pe care se construieste se afla la 10 m inaltime de luciul lacului”, afirma reprezentanta EuroMetropola.

  Ansamblul rezidential tine sa fie un exemplu de dezvoltare conform normelor ecologice europene, cu atat mai mult cu cat va fi construit pe malul unei ape.

  http://www.lake-village-residence.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.