40% din deseurile aruncate anual sunt reprezentate de hartie

0
311

In Romania intr-un an se produc aproximativ 260 mii tone de celuloza si 457 mii tone hartie ceea ce reprezinta 9 milioane de arbori taiati; 24 de copaci maturi reprezinta 400 de topuri de hartie pentru imprimanta sau copiator iar pentru a obtine o tona de hartie de ziar sunt taiati 12 copaci; o tona de hartie reciclata salveaza 30.000 litri de apa si fiecare dintre noi arunca 55-70kg/an si Map Merchant Romania stie.

Map Merchant Romania prin natura activitatii, comertul cu hartii tipografice si pentru aplicatii de birou si partener strategic al proiectului Copacul de Hartie si-a propus promovarea conceptul de utilizare a hartiei reciclate, fiecare client participand astfel la protejarea zonelor verzi.

De ce sa nu reciclam hartia, sa nu folosim hartia reciclata si sa nu economisim resursele naturale?Efortul este minim iar resursele naturale sunt protejate pentru ca 106 kg de hartie recuperata reprezinta 100 kg de hartie reciclata.

In portofoliul sau de produse MAP MERCHANT ROMANIA a introdus hartia pentru copiatoare si imprimante, reciclata 100%, EVERCOPY, hartia este produsa in Franta, nu este albita cu clor protejand astfel resursele naturale.

Fii gentil cu Pamantul!Foloseste hartia reciclata!

www.mapmerchant.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.