„Let`s Do It, Romania!” prezinta Echipa Nationala de Actiune

"Let`s Do It, Romania!" prezinta Echipa Nationala de Actiune

Cu o luna inainte de marea curatenie de pe 24 septembrie, echipa „Let`s Do It, Romania!” da startul campaniei de promovare la nivel national! Campania din acest an se desfasoara sub conceptul „Echipa Nationala de Actiune”, care reuneste toti voluntarii dornici sa ia parte la initiativa nationala de curatenie a deseurilor. Agentia Friends Advertising este cea care semneaza intreaga campanie, care va fi comunicata pe tv, radio, outdoor, indoor, online si print.

“Nu-mi aduc aminte de mai mult de 2-3 proiecte / idei romanesti, in ultimii 20 de ani, care sa reuseasca sa adune in jurul lor atatea sentimente pozitive, energii bune, planuri care sa se si finalizeze. Unul dintre ele e “Let’s Do It Romania!”. Nu stiu cum au reusit, insa am spus “da” imediat ce am primit provocarea de a gandi campania de anul acesta. Ma bucur ca am putut sa contribuim la ce inseamna “Let’s Do It Romania!”si sa facem parte din Echipa Nationala de Actiune. Ne vedem pe teren!”  a declarat Sorin Tranca, Creative Director & Managing Partner Friends Advertising.

O componenta importanta a campaniei o reprezinta spoturile TV, realizate cu ajutorul Commitet. Personajele principale din spoturile TV sunt vedete ambasadori ai „Let`s Do It, Romania!”, care sustin proiectul si in 2011: Adrian Despot (Vita de Vie), Zoli Toth (Sistem), Cornel Ilie (Vunk), Bitza, dar si doua vedete care s-au alaturat anul acesta, Dana Rogoz si Diana Dumitrescu. Regizor pentru spoturile TV  este Andrei Amarfoaie.

„Am crezut in acest proiect inca de la inceput, asa ca ma bucur sa fiu alaturi de echipa “Let’s Do It Romania!” si in 2011, de data asta din ipostaza de “actor” in spotul TV. Cred cu tarie ca este unul dintre proiectele care demonstreaza ca binele este posibil si in Romania, una dintre initiativele care ne uneste pe noi, ca romani, pentru o cauza comuna. Va astept la curatenie pe 24 septembrie!” a declarat Zoli Toth (Sistem), antrenorul Echipei Nationale de Actiune.

„Colaborarea cu echipa Friends a fost minunata, sunt intr-adevar ca niste prieteni pentru noi, care ne-au fost alaturi in toate etapele campaniei. Am gasit la ei initiativa, entuziasm si pasiune, lucrurile pe care le cautam la toti partenerii “Let’s Do It Romania!”. Le multumim si lor, dar si echipei Commitet si lui Andrei Amarfoaie, regizorul nostru, o echipa extrem de profesionista si creativa.  Nu in ultimul rand, multumim ambasadorilor nostri, care cred in proiect si ne ajuta ori de cate ori apelam la sprijinul lor”, au declarat reprezentantii “Let’s Do It Romania!”

Spoturile TV sunt disponibile si in varianta online, pe canalul oficial Letsdoitro.

No.1 http://www.youtube.com/watch?v=dkkHgJC0r54

No.2 http://www.youtube.com/watch?v=6hAacH7OteA

De asemenea, a fost creat si un film de making-of, disponibil pe canalul de youtube. Inscrierile pentru Ziua de Curatenie Nationala se fac pe www.letsdoitromania.ro la sectiunea „Vreau sa ma inscriu”

###

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, care isi propune curatarea deseurilor din arealele naturale intr-o singura zi. In 2010, peste 200 000 de voluntari au participat la Ziua de Curatenie Nationala de pe 25 septembrie. In 2011, voluntarii sunt chemati pe data de 24 septembrie sa faca parte din Echipa Nationala care va curata Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *