Limuzina Toyota Prius

  0
  336
  Oscar cu limuzine ecologice

  Limuzina Toyota PriusToyota Prius a fost creata pentru a oferi o alternativa ecologica in special consumatorilor de pe piata auto americana, dar, intre timp, a ajuns jucaria preferata a vedetelor de la Hollywood, scoasa la iveala ori de cate ori cineva propunea o discutie despre incalzirea globala si interesul manifestat pentru combaterea ei.

  Ei bine, un canadian s-a gandit ca nu ar fi rau sa profite din plin de pe urma acestei laturi mai putin integre a existentei lui Prius, creand aceasta limuzina despre care putem spune cu siguranta ca este cel mai lung si mai incapator vehicul hibrid din lume.

  Bineinteles, adaugarea unor metri buni de otel, tapiterie, echipamente electronice si a inca doua portiere au ingreunat suficient sarcina firavului propulsor pe benzina si a „scutierului” sau electric pentru ca problema referitoare la consum si poluare sa devina inutil de ridicat, dar, atata timp cat pe caroseria giganticei limuzine cu 10 locuri sta scris „Hybrid”, proprietarul va fi privit intotdeauna cu respect de catre cei mai superficiali dintre ecologisti.

  Din pacate, alungirea caroseriei nu a rezolvat mai nimic nici din punct de vedere a designului – Prius e la fel de urata ca oricand…

  Sursa: Auto.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.