Mai multe case din Dambovita sunt in pericol din cauza unei alunecarilor de teren

1
405

Mai multe case dintr-o localitate damboviteana sunt in pericol din cauza unei alunecari de teren, declansata in urma precipitatiilor din ultimele zile, alte trei alunecari de teren fiind semnalate pe drumul judetean Moroieni – Complexul Pestera din Muntii Bucegi.

Potrivit unui comunicat de presa al Prefecturii Dambovita, in satul dambovitean Gheboaia, din comuna Finta, s-a produs o eroziune de mal stang pe raul Ialomita, pe o lungime de aproximativ 500 de metri liniari, transmite corespondentul NewsIn.

Autoritatile au constatat ca fenomenul pune in pericol cinci case si afecteaza un hectar de teren agricol, specialistii fiind de parere ca eroziunea ar putea periclita si DJ 720A. Potrivit sursei citate, pe drumul judetean Moroieni – Complexul Pestera, din Muntii Bucegi, s-au produs alunecari de teren si caderi de pietre in punctele Nucet (pe drumul nou, aflat in constructie), Cheite si Cheile Tatarului. Circulatia se poate desfasura pe un singur sens de mers, mai informeaza Prefectura Dambovita.
Sursa: ROL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.