MaiMultVerde lanseaza “Romania Respira” prin plantarea a 5.000 de puieti de stejar

Asociatia MaiMultVerde lanseaza "Romania Respira" prin plantarea a 5.000 de puieti de stejar
Asociatia MaiMultVerde lanseaza “Romania Respira” prin plantarea a 5.000 de puieti de stejar

Saint-Gobain Rigips si Asociatia MaiMultVerde lanseaza programul “Romania Respira”prin plantarea a 5.000 de puieti de stejar de catre 100 de voluntari. Actiunea de plantare va avea loc sambata, 21 martie, in Parcul Natural Comana.

Compania Saint-Gobain Rigips pune intotdeauna in prim plan confortul oamenilor si grija fata de mediu, asigurandu-se ca prin produsele si activitatile desfasurate contribuie la imbunatatirea calitatii vietii. Calitatea aerului este unul dintre elementele vitale pe care compania Saint-Gobain Rigips doreste sa le imbunatateasca, de curand lansand placa din gips-carton Rigips Activ’Air® care purifica activ aerul din spatiile in care locuim, lucram si petrecem timpul liber.

Pentru ca aerul din interior depinde si de calitatea aerului din exterior si din dorinta de  a face mai mult, Saint-Gobain Rigips, in parteneriat cu Asociatia MaiMultVerde, lanseaza programul multianual “Romania Respira”. Prima etapa  o reprezinta organizarea unei actiuni de plantare in Parcul Natural Comana (judetul Giurgiu) in scopul refacerii biodiversitatii si imbunatatirii calitatii aerului si solului in aceasta zona si in Bucuresti. De pe urma impaduririlor vor beneficia atat localnicii (zona adiacenta Parcului Natural Comana), cat si locuitorii din Bucuresti, dar si turistii care viziteaza zona intr-un numar destul de mare anual. 5.000 de puieti de stejar vor fi plantati de catre 100 de voluntari intr-o zona afectata de o tornada in anul 2014. Actiunea de plantare este sustinuta de  Directia Silvica Giurgiu, Ocolul Silvic Comana si Administratia Parcului Natural Comana.

Va invitam sa va alaturati sambata, 21 martie, echipei de voluntari si sa plantam impreuna pentru o Romanie care sa respire un aer mai curat. Plecarea voluntarilor din Bucuresti se va face la ora 08.00 din Piata Operei, iar intoarcerea va fi in jurul orei 17.30. Transportul, masa, uneltele si voia buna sunt asigurate de organizatori, Va asteptam!

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente