MaiMultVerde recruteaza voluntari pentru plantari in apropierea Bucurestiului

marea-plantare_cu-cosmopolis-marit-190 300.jpgMaiMultVerde recruteaza voluntari pentru o actiune de impadurire in apropierea Bucurestiului – DN5, zona Padurea Bartoneasa (sic), care va avea loc in saptamana 17-22 noiembrie 2008. Actiunea „Marea Plantare” este sprijinita de ING Asigurari de Viata si Cosmote, in parteneriat cu Romsilva si din fondurile stranse la Gala Verde, sponsorizata de Cosmopolis.

Cu mic, cu mare, vom planta puieti, timp de sapte ore lucratoare pe zi, pentru refacerea zonelor verzi din jurul capitalei. Plecarea din Bucuresti spre locatia de impadurire se va face in fiecare dimineata, din parcarea din fata fostului restaurant Cina, Piata Revolutiei, de la ora 8:00. Deplasarea, masa de dimineata si masa de pranz sunt asigurate de MaiMultVerde.

IMPORTANT! Va puteti inscrie ca voluntari la „Marea Plantare” in mai multe zile ale actiunii. Toate inscrierile se vor face pe adresa [email protected], unde voluntarii vor specifica ziua/zilele la care vor participa. Nu uitati sa verificati corectitudinea datelor completate in profilul de voluntar de pe platforma maimultverde.ro, pentru a putea fi usor contactati.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente