Maine, caravana educationala de film eco ajunge la Braila

  0
  547

  Proiectiile au loc in Aula Universitatii „Constantin Brancoveanu”, in intervalul orar 13.00 si 15.00. Caravana Guerilla Verde foloseste filmul ca metoda alternativa de a transmite informatii cu scopul de a motiva tinerii sa protejeze mediul si sa se implice activ in actiuni de ecologizare.caravana eco

  Dupa ce a trecut prin Pitesti, Galati sau Ploiesti, caravana educationala de film eco Guerilla Verde ajunge luni si in Braila. Mai exact, proiectiile au loc in Aula Universitatii „Constantin Brancoveanu”, in intervalul orar 13.00 si 15.00.

  La eveniment sunt asteptati sa participe elevi si studenti, pentru ca Guerilla Verde este un proiect care se adreseaza in special tinerilor. Ei sunt provocati la dezbateri si incurajati sa spuna ce tip de activitati ecologice au.

  „Guerilla Verde imbina educatia ecologica, filmul, dialogul liber si jucatorii activi din sectorul de mediu intr-un context neconventional si relaxat”, puncteaza Camelia Gusatu, purtatorul de cuvant al Primariei.

  Alaturi de elevi, vor fi prezenti in Aula Universatatii „Brancoveanu”, prorectorul universitatii, prof. univ. dr. Ion Scurtu, primarul Brailei, Aurel Simionescu, inspectorul scolar general, prof. Viorel Botea si reprezentantul Guerilla Verde, Ileana Timofte.

  Concurs „Ecopaparazzi”

  Caravana Guerilla Verde foloseste filmul ca metoda alternativa de a transmite informatii cu scopul de a motiva tinerii sa protejeze mediul si sa se implice activ in actiuni de ecologizare. „Abia astept sa merg la intalnirea cu reprezentantii Guerilla Verde. Mi se pare un proiect extraordinar, care stie sa atraga tinerii si sa-i educe. Eu sunt o ecologista convinsa”, ne-a spus Maria Popa, eleva de liceu.

  In cadrul proiectului Guerilla Verde s-a dat startul la inscrieri pentru concursul foto-video „Ecopaparazzi”. Cei interesati pot sa surprinda imagini de pe strada, din scoala, care sa reflecte modul in care comunitatile locale respecta, sau nu, mediul inconjurator.
  Materialele se pot trimite pana pe 23 aprilie, la adresa de mail [email protected].

  Premii consistente pentru imagine

  Cele mai curajoase, originale si expresive materiale vor fi premiate. Marele Premiu consta in tastatura, mouse wireless si aparat foto digital. Premiul I contine web cam si aparat foto digital, premiul II, USB speaker, iar premiul III un aparat foto digital. Toate premiile contin si cin certificat ECDL.

  Sursa: Adevarul

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.