Manifest pentru sanatatea Pamantului

Manifest pentru sanatatea Pamantului
Manifest pentru sanatatea Pamantului

Primaria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, alaturi de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, au initiat proiectul cultural-artistic „Manifest pentru sanatatea Pamantului”.

Dedicata Zilei Mondiale a Mediului, sarbatorita in data de 5 iunie, aceasta actiune reprezinta un semnal de alarma asupra degradarii mediului inconjurator si isi propune sa atraga atentia asupra necesitatii protejarii acestuia.

Evenimentul este adresat elevilor cu aptitudini artistice din unitatile de invatamant din Sectorul 6, elevi care sunt preocupati de viitorul planetei, Terra fiind tot mai sufocata de activitatile omului modern.

Aspirantii la titlul de „Cavaler al salvarii Pamantului” sunt asteptati la semifinalele din data de 7 si 8 iunie 2013, intre orele 10.00 – 18.00, la Casa de Cultura a Studentilor. Ei vor prezenta propriul mesaj artistic si vor semna Manifestul pentru sanatatea Pamantului, astfel obtinand sansa de a participa la spectacolul final din 9 iunie 2013, ora 19.00, de la Casa de Cultura a Studentilor.

“Pentru ca viata omului modern este tot mai accelerata, el nu mai are ragazul de a urmari pana la capat consecintele actiunilor sale. De aceea, e important ca adultii de maine sa cunoasca, incepand chiar de azi, problemele pe care le pot provoca planetei activitatile, de prea multe ori, egoiste ale oamenilor. Acest proiect le va contura tinerilor o viziune ecologica, responsabila. Ei vor realiza ca omul este o parte a unui sistem biologic complex, cu mecanisme sensibile si reguli stricte care se cer respectate”, a declarat Primarul Sectorului 6, Rares Manescu.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente