Manual digital pentru turistii care viziteaza Delta Dunarii – vezi de unde descarci aplicatia

  Manual digital pentru turi?tii care viziteaz? Delta Dun?rii - vezi de unde descarci aplica?ia
  Manual digital pentru turistii care viziteaza Delta Dunarii - vezi de unde descarci aplicatia
  Manual digital pentru turistii care viziteaza Delta Dunarii – vezi de unde descarci aplicatia

  Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii a implementat ca partener, in perioada 01.10.2012 — 30.09.2014, proiectul finantat prin Programul de Cooperare Transnationala Sud Estul Europei 2007 — 2013 (SEE Programme 2007-2013), intitulat DANUBEPARKS STEP 2.0 — Anchoring the Danube River Network of Protected Areas as Platform for Preservation of Danube Natural Heritage, (Ancorarea Retelei Dunarene de Arii Protejate ca Platforma pentru Conservarea Patrimoniului Natural al Dunarii).

  Pentru desfasurarea in bune conditii a activitatilor specifice din cadrul proiectului, Pachetul de lucru nr. 6 – Construirea unei calitati comune pentru serviciile de turism, Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii a realizat Manualul Digital al Turistului in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii (Digital Tourist Handbook in Danube Delta Biosphere Reserve), o aplicatie informatica transferabila pentru dispozitivele mobile, instrument de ghidare al vizitatorilor, ce ofera informatii utile despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii (RBDD) si permite pozitionarea acestora in teren utilizand Dispozitivul mobil.

  Manual Digital al Turistului in RBDD constituie o interfata pentru dispozitivele mobile, atat telefoane Smartphone cat si tableta, fiind un instrument de informare si constientizare care sa incurajeze un Comportament adecvat al vizitatorilor.

  Informatiile utile disponibile se refera la: harta Deltei Dunarii, traseele turistice autorizate din RBDD — 15 trasee navale si 9 trasee terestre, informatii despre zonele strict protejate ale Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, informatii detaliate despre cultura si istoria zonei, sfaturi de calatorie, localizarea in Teren, reguli de vizitare, vizualizare fotografii reprezentative.

  Aplicatia contine o sectiune ‘Urgente’ unde sunt prezentate informatii esentiale in cazul in care un vizitator se rataceste sau are nevoie de ajutor.

  Turistul se poate pozitiona in teren pe harta, sa identifice traseul turistic pe care se gaseste, sa acceseze Informatii despre zona in care se afla, principalele obiective turistice naturale si antropice, dar si Apropierea de zonele strict protejate, in care accesul este interzis.

  Aplicatia functioneaza integral si offline, toate fisierele si programele necesare fiind incluse in pachetul de instalare, astfel vizitatorii pot consulta aplicatia atat acasa, cat si pe teren. Toate datele necesare sunt stocate pe telefon/ tableta, astfel incat nu este necesara conectivitate GSM sau Wireless pentru ca aplicatia sa fie folosita cu toate functionalitatile.

  Alegerea tehnologiei folosite s-a facut avand la baza posibilitatile tehnice actuale, dar si eventualitatea extinderii facile a aplicatiei astfel incat aceasta sa poata fi accesata si de pe alte dispozitive.

  Aplicatia poate fi descarcata in limbile romana si engleza, gratuit, la urmatorul link, atat pentru dispozitive iOS cat si Android Delta Danube — Google Play: itunes.apple.com

  Varianta online a aplicatiei va fi disponibila pe deltadunarii.info. Pe acest domeniu vor exista si linkuri pentru descarcarea aplicatiilor mobile din magazinele Google Play si Apple iTunes.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *