Maraton ciclistic in judet si Critical Mass in Oradea

  0
  476
  Maraton ciclistic in judet si Critical Mass in Oradea
  Maraton ciclistic in judet si Critical Mass in Oradea

  Asociatia Sportiva Probikers Bihor in parteneriat cu Inspectoratul de Politie a Judetului Bihor si Administratia Bazinala de Apa Crisuri organizaeza pentru ciclisti doua evenimente in weekendul ce urmeaza.

  In data de 21 aprilie 2012 evenimentul sportiv PROBIKERS BIKE MARATHON ORADEA (competitie international cu biciclete de MTB) organizat de premiera in Judetul Bihor de Asociatia Sportiva Pro Bikers Bihor cu urmatorul traseu:

  Oradea (Start din fata Bazinului Olimpic) – Padurea Saldabagiu – Podgoria – Ineu – Balaia – Burzuc – Susturugi – Sisterea – Cetariu – Paleu – Saldabagiu de Munte – Podgoria – Oradea (Finisul in fata Bazinului Olimpic)

  Concurenti vor parcurge un traseu de cca. 80 km in timp de 6 de ore (am pregatit si o ruta mai scurta, de 35 km pentru amatori), pornirea va fi din curtea Bazinului Olimpic in data de 21.04.2012 orele 10:00. Premierea concurentilor tot in curtea Bazinului Olimpic din Oradea de la ora 15:.00.
  In data de 22 aprilie 2012 de Ziua Pamantului vom organiza din nou demonstratia ciclista Critical Mass cu programul de mai jos, doar inainte de evenimentul respectiv, impreuna cu Administratia Bazinala de Apa Crisuri vom planta 20 de pomi (nuci din familia juglas nigra – nucul negru) pe marginea tronsonului de pista de biciclete de pe Crisul Mic (Episcopia- intersectia cu str. Matei Corvin) de la orele 15.00.

  Desfasurarea programului Critical Mass:

  1800 – Intalnire langa Parcul Magnoliei, vis-a-vis cu Cinema Patria.
  1830 – Pornirea pe traseul descris mai jos
  1930 – Sosirea in Parcul Magnoliei, distribuirea racoritoarelor.

  Traseul:
  Parcul Magnoliei – str. Transilvaniei – B-dul. Dacia – P-cul Petofi – str. Republicii – B-dul G-ral G. Magheru – str.Independentei – Primaria Mun.Oradea (ridicarea bicicletelor) – str.T.Vladimirescu – str. Principatelor Unite – str. Calarasilor – B-dul Decebal – str C.Coposu – str.Transilvaniei – P-cul Magnoliei.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.