Alternativa Civica Aradeana organizeaza a treia editie a Marsului Biciclistilor – Duminica, 27 Mai, ora 16.00

Alternativa Civica Aradeana organizeaza a treia editie a Marsului Biciclistilor - Duminica, 27 Mai, ora 16.00

Dupa atata timp si efort depus, dupa mii de voci care au cerut asta, dupa atatea zeci de accidente nefericite, ARADUL ESTE PROBABIL SINGURUL ORAS DIN ROMANIA CU ZERO METRI PISTE PENTRU BICICLISTI! Si in continuare, toate arterele care sunt in curs de reabilitare nu au prevazute si asemenea spatii.

Asociatia Alternativa Civica organizeaza si anul acesta Marsul Biciclistilor, eveniment destinat tuturor aradenilor care doresc sa sustina initiativa realizarii pistelor pentru biciclisti in municipiul Arad, pe principalele artere de circulatie. Partenerul principal al Alternativei Civice in acest proiect este Consiliul Local Civic.

Evenimentul pe FaceBook

Asociatia Alternativa Civica
Str. Poetului, nr. 76 B
CIF 29061839
Catre,
Primaria Municipiului Arad

Domnului primar Gheorghe Falca
Subscrisa Asociatia Alternativa Civica, cu sediul in Arad, str. Poetului nr. 76 B, reprezentata de Sebastian Bulumac, in calitate de presedinte-fondator, prin prezenta va solicita eliberarea autorizatiei pentru organizarea Marsului Biciclistilor, in Arad, in data de 27 mai 2012, ora 16.

Traseul parcurs de biciclisti va fi urmatorul: Piata Revolutiei (plecare din fata Palatului Administrativ), Bulevardul Revolutiei (spre Teatrul de Stat), Piata Avram Iancu, Bulevardul Revolutiei (spre Podgoria), Calea Lipovei, sensul giratoriu Selgros, Calea Lipovei, Podgoria, str. Petru Rares, sensul giratoriu Metro, str. Petru Rares, Piata Garii, Calea Aurel Vlaicu, Fortuna, sensul giratoriu Galleria, Calea Aurel Vlaicu, Calea Victoriei, str. George Cosbuc, str. Horia, Piata Revolutiei, cu sosire in fata Palatului Administrativ.

Precizam ca Marsul Biciclistilor Aradeni este la a treia editie, iar in primele doua nu s-au inregistrat niciun fel de incidente. Comitetul de organizare este acelasi din anii precedenti.
Scopul miscarii il reprezinta constientizarea nevoii de urgentare a demersurilor pentru realizarea pistelor de biciclete in municipiul Arad, pentru un trafic mai sigur si mai ecologic.

Sebastian Bulumac,
Arad, 8 mai 2012

 

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente