Marsul biciclistilor militeaza pentru respect in trafic

Marsul biciclistilor militeaza pentru respect in trafic
Marsul biciclistilor militeaza pentru respect in trafic

Marsul bibiclistilor militeaza, maine, in localitatea prahoveana, Campina, pentru respect in trafic. Evenimentul, care a ajuns la a treia editie, doreste sa incurajeze mersul pe bicicleta ca sport, ca activitate de petrecere a timpului liber, dar si ca o modalitate economic de deplasare.

Cuvantul de ordine la aceasta actiune este RESPECT, adica respect intre toti participantii la trafic si mai ales respect fata de mediul inconjurator prin utilizarea bicicletei ca mijloc de transport nepoluant. „Marsul biciclistilor” este organizat de asociatiile „Roata de foc” si „Pro Campina”, in colaborare cu asociatiile „Caraiman” Campina, „Biciclistii anonimi”, „Bicicleta Rock and Roll” sau Grupul de Biciclisti Prahova.

Marsul va avea loc intre orele 12.00 – 14.00, pe urmatorul traseu: Parcul de la Soldat – Calea Doftanei – Strada B.P. Hasdeu – Lacul Bisericii – Strada I.H. Radulescu – Prutului – Siretului – I.H. Radulescu – Bucegi – Bd. Carol I – Strada Fratii Golesti – Casa de Cultura – Strada Grivitei – Strada Schelelor – Bd. Carol I – Parcul de la Soldat.

Organizatorii spun ca, maine, la start, vor fi cel putin 150 de persoane.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente