Milioane de oameni, milioane de copaci

Agentia pentru Protectia Mediului (APM) Gorj a ocupat primul loc in cadrul campaniei de plantari “Milioane de oameni, milioane de copaci”, organizata de Fundatia Prais.
Gheorghe Fometescu
Premiul a fost ridicat de directorul institutiei, Gheorghe Fometescu (foto), in cadrul unei ceremonii care a avut loc pe 1 iunie in Capitala. APM Gorj s-a inscris in campanie la sectiunea institutii publice, reusind sa planteze, in parteneriat cu Directia Silvica, 401.000 arbori, cu ajutorul a 2.000 de voluntari.
“Milioane de oameni, milioane de copaci” este o miscare nationala care are ca scop promovarea activitatilor de plantare de copaci in cadrul companiilor, organizatiilor si institutiilor, conform calendarului anual (toamna si primavara). Ministerul Mediului si Garda Nationala de Mediu sunt parteneri institutionali in cadrul acestei miscari, acordand asistenta necesara gasirii celor mai viabile solutii in ceea ce priveste zonele, copacii si plantele care pot fi puse. Ne bucuram de premiul care ne-a fost acordat”, a spus Gheorghe Fometescu, directorul APM Gorj.
Sursa: Gazeta de Sud

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,167FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente