Ministrii Constantin Nita si Rovana Plumb, la conferinta “Mediafax Talks about Energy”

Ministrii Constantin Nita si Rovana Plumb, la conferinta "Mediafax Talks about Energy"
Ministrii Constantin Nita si Rovana Plumb, la conferinta “Mediafax Talks about Energy”

Ministrul delegat pentru Energie Constantin Nita si ministrul Mediului Rovana Plumb vor participa, miercuri dupa-amiaza, alaturi de toti cei implicati in domeniul energiei, la conferinta “Mediafax Talks about Energy”, care va avea loc la Hotel Radisson Blu, Sala Atlas, incepand cu ora 15.00.

La conferinta vor mai fi prezenti ca lectori: Mariana GHEORGHE – CEO OMV Petrom; Niculae HAVRILET – Presedintele ANRE; Stefan BOTEZATU – Coordonator Practica Energie, Kinstellar; Lucian ANGHEL – Presedinte BVB/CEO BCR Pensii; Otilian NEAGOE – Vicepresedinte al Consiliului Concurentei; Vasile IUGA – Country Managing Partner PricewaterhouseCoopers Romania.

Moderatorul conferintei va fi Cristian DIMITRIU, Director Editorial Mediafax Group.

Printre subiectele abordate vor fi: noua strategie energetica; legea energiei; analiza resurselor energetice; alternative la sursele conventionale; modificarea schemei de sprijin pentru energia regenerabila; cosul energetic; preturile actuale la energie, calendarul liberalizarii preturilor la energie si interventia statului prin tariful reglementat.

La conferinta “Mediafax Talks about Energy” vom facilita un dialog intre autoritati si toti cei implicati in domeniul energetic si vom supune dezbaterii si alte subiecte precum: iesirea Hidroelectrica din insolventa, calendarul privatizarilor, evaluarea programului CEO la stat in domeniul energetic, activitatea Consiliului Concurentei privind sectorul energetic.

 Conferinta Mediafax Talks about Energy va reuni peste 200 de participanti: reprezentanti ai Guvernului Romaniei, presedinti ai organismelor de reglementare din domeniul energiei, gazului, petrolului, reprezentanti ai BVB, BRM si OPCOM, directori generali din cadrul companiilor de exploatare, transport si distributie din acest sector, antreprenori in dezvoltarea infrastructurii in sectoarele energetic, deseuri, energie regenerabila si mediu, analisti, ONG-uri, cercetatori, manageri de fonduri, economisti, avocati, consultanti financiari, bancheri, auditori, mari consumatori de energie si reprezentanti ai mass-media (TV, radio si presa scrisa).

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din Mediafax Group si are peste 2.000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro. Mediafax organizeaza, incepand din 2006, evenimente de business care vin in completarea informatiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www.mediafaxtalks.ro), oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile. Totodata, conferintele Mediafax Talks se constituie intr-un liant intre autoritati si oamenii de business, ofera sprijin pentru imbunatatirea afacerilor si propun subiecte mediatice care pot schimba legi si perceptii.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,345FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente