Miting impotriva poluarii Salinei Slanic Prahova

Asociatia „INVATĂ SĂ INVETI” organizeaza pe 26 august 2015 o ADUNARE PUBLICĂ AUTORIZATĂ in fata sediului Societatii Nationale a Sarii – SALROM.  Scopul acestei adunari publice este acela de a manifesta IMPOTRIVA POLUĂRII SALINEI SLĂNIC PRAHOVA, de catre microbuzele care emit noxe, transportand zilnic (de mai bine de un an) turisti.

Militam pentru punerea DE URGENTĂ in functiune a unui lift modern, deoarece SOCIETATEA NATIONALĂ A SĂRII S.A. – SALROM ( o companie cu profituri de milioane de euro anual), inca NU a IDENTIFICAT FONDURILE NECESARE ACHIZITIONĂRII unui lift LA STANDARDE EUROPENE pentru SALINA “UNIREA”

CEREM IN MOD IMPERATIV DEMARAREA DE URGENTĂ A UNUI PROGRAM AMPLU DE MODERNIZARE SI AMENAJARE TURISTICĂ IN CONFORMITATE CU STANDARDELE EUROPENE SI ELABORAREA UNEI STRATEGII REALE DE DEZVOLTARE A SALINEI “UNIREA”.
II INVITĂM, alaturi de membrii Asociatiei „INVATĂ SĂ INVETI”, PE TOTI cei care iubesc mediul, PE TOTI cei care se considera Prietenii Orasului Slanic Prahova si nu accepta distrugerea Salinei prin poluarea cu noxe auto, dorind sa lase generatiilor viitoare un obiectiv turistic demn de o tara europeana.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente