Mitsubishi va lansa salonul auto de la Paris o versiune ecologica a SUV-ului Outlander

  0
  427
  Mitsubishi va lansa salonul auto de la Paris o versiune ecologică a SUV-ului Outlander

  Mitsubishi va lansa salonul auto de la Paris o versiune ecologica a SUV-ului Outlander

  Mitsubishi va lansa salonul auto de la Paris o versiune ecologica a SUV-ului Outlander echipata cu sistem de propulsie hibrida de tip „plug in” derivat din sistemul electric de la i-MiEV.

  Outlander PHEV se lauda ca este primul SUV hibrid de tip „plug in” si foloseste un sistem de propulsie electrica derivat din cel folosit la masina electrica i-MiEV este pus la munca impreuna cu un motor termic pe benzina echipat cu distributie variabila.

  Sistemul de propulsie hibrida poate functiona in trei moduri diferite: 100% electric, hibrid in serie si hibrid paralel.

  In primul mod, propulsia este asigurata ce cele doua motoare electrice plasate unul pe puntea fata si unul pe puntea spate, alimentate exclusiv din bateria de 300 Volti si 12 kWh. Autonomia in mod electric este de 55 km.

  In modul „serie” motorul pe benzina este folosit pentru incarcarea bateriei, iar propulsia este asigurata exclusiv de motoarele electrice.

  In modul „paralel” motorul termic este cel care propulseaza masina, fiind ajutat de motoarele electrice pentru demaraj.

  Consumul minim este de 1,65 litri la 100 km, o valoare optimista care cel mai probabil nu va fi confirmata de realitate. Autonomia combinata este 880 km.

  Outlander PHEV va fi disponibil in Japonia incepand din primavara anului urmator si la scurt timp dupa aceea va ajunge in Europa si America de Nord.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.