Moinesti: Concurs judetean de ecologie „In armonie cu natura”

  0
  601
  Moinesti: Concurs judetean de ecologie „In armonie cu natura”
  Moinesti: Concurs judetean de ecologie „In armonie cu natura”
  Moinesti: Concurs judetean de ecologie „In armonie cu natura”

  Clubul Copiilor Moinesti, filiala a Palatului Copiilor Bacau, a organizat, saptamana trecuta, prima editie a Concursului Judetean de Ecologie „In armonie cu natura”, activitate initiata si coordonata de Laura Rusai, profesor de ecologie si protectia mediului in cadrul institutiei moinestene. Concursul s-a adresat elevilor de clasele I – VIII si s-a desfasurat pe doua sectiuni: arta vizuala – pictura/desen si lucrari practice.

  Din comisia de jurizare au facut parte prof. Radu Ghiciusca, director al Palatului Copiilor Bacau, prof. ing. Purcaru Ionel, director al Scolii Gimnaziale „Tristan Tzara” Moinesti, prof. Ion Vasai, Daniela Enea, consilier al Unitatii Administrativ Teritoriale Moinesti, si Daniela Ichim. Au participat elevii de la Palatul Copiilor Bacau, Clubul Copiilor Moinesti, Scoala Gimnaziala „T.Tzara” Moinesti, Scoala Gimnaziala „Stefan Luchian” Moinesti, Colegiul Tehnic „Grigore Cobalcescu” Moinesti, C.S.E.I Nr. 2 Comanesti, Liceul Tehnologic Darmanesti, C.S.E.I Tg.Neamt, Colegiul Tehnic „Dr. Ioan Ratiu” Turda si Liceul Teoretic „Lucian Blaga” Bucuresti.

  „Scopul concursului a fost de a implica elevii din clasele primare si gimnaziale in actiuni de ecologie, pentru a le forma convingeri si deprinderi corecte fata de mediu, cat si pe cei din ciclul liceal, care, ajunsi la un anumit nivel al cunoasterii practicilor de protectie si conservare a mediului, pot deveni un exemplu pentru intreaga comunitate. La concurs au fost inscrise 127 de lucrari. Asta ne arata interesul pe care elevii si profesorii lor din institutiile participante il acorda activitatilor dedicate protejarii mediului inconjurator.”

  prof. Laura Rusai, inititoarea concursului

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.