Motocicleta eco-friendly construita aproape in totalitate din materiale organice

  0
  372
  Motocicleta eco-friendly construită aproape în totalitate din materiale organice
  Motocicleta eco-friendly construita aproape in totalitate din materiale organice

  Designerul rus Michael Smolyanov a reusit sa creeze una dintre cele mai eco-frendly motociclete, construita aproape in totalitate din materiale organice.

  Greu de crezut ca vom vedea vreodata asa ceva in realitate, dar asta nu inseamna ca M-Org Chopper nu este o idee interesanta.
  Conceptul acestei motociclete organice realizate pe calculator arata ciudat sau fenomenal, ramane la alegerea privitorului (aminteste mai mult de Avatar, nu?). Michael Smolensky se gandeste la o substanta organica pentru realizarea cadrului, suspensiei si anumitor componente ale directiei, ceea ce va fi apreciat de ecologisti.
  Insa, din perspectiva inginereasca, lucrurile nu ar sta bine daca Michael nu ne-ar oferi solutia pentru o structura mai puternica si o masa cat mai redusa: elementele organice sunt supuse unui proces special de fluoridizare, prin care se sintetizeaza carbonul, obtinandu-se astfel piese din fibra de carbon. Intr-adevar, o idee SF.
  Motorul, insa, nu pare SF, fiind vorba de un V-twin relativ clasic – avand in vedere ca vorbim de eco-friendly, probabil creatorul se gandeste ca propulsorul va fi alimentat cu un biocombustibil total ecologic (desi solutia propulsiei electrice pare mai potrivita pentru un eventual model in viitor).
  Oricum ar sta lucrurile, conceptul M-Org Chopper reprezinta aproape o opera de arta virtuala. Care n-ar fi de mirare sa le dea idei celor din industria customizarii motocicletelor – oare baietii de la OCC American Chopper au vazut creatia designerului rus?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.