Array

Noul Toyota Prius Plug-In prezentat in premiera la Iasi, de Ziua Europeana a Mobilitatii

Noul Toyota Prius Plug-In prezentat in premiera la Iasi, de Ziua Europeana a Mobilitatii

Ziua Europeana a Mobilitatii, 22 septembrie, a fost marcata la Iasi in acest an de prezentarea in premiera nationala a noului model Toyota Prius Plug-In. Primul iesean ce a condus acest model ecologic a fost Dl. Viceprimar Mihai Chirica.

Incepand cu acest an, familiei Toyota Prius i se adauga modelele Prius+ si Prius Plug-in Hybrid, iar in segmentul B a fost pornita o adevarata revolutie, odata cu lansarea modelului Toyota Yaris Hybrid.

Modelul Toyota Prius Plug-In a fost prezentat in premiera nationala la Iasi, aici aflandu-se si singurul showroom dedicat masinilor nepoluante din tara. Showroom-ul Luxury Hybrid Cars aflat in Complexul Palas a inceput sa functioneze in Saptamana Europeana a Mobilitatii (16-22 septembrie). Aici pot fi gasite si testate toate variantele cu propulsie de tip hybrid a modelelor Toyota si Lexus.

Fiind o companie ce isi propune sa creeze masina ecologica perfecta, Toyota are o strategie pe termen lung in ceea ce priveste abordarea sustenabila a tuturor operatiunilor sale, avand ca obiectiv reducerea emisiilor de dioxid de carbon pe parcursul intregului proces de productie si vanzare.

Toyota este cel mai verde brand la nivel mondial, aceasta pozitie fiind certificata de raportul Interbrands. Doi ani consecutiv, in 2010 si 2011, Toyota a ocupat aceasta pozitie. Studiul ia in considerare informatiile publice despre performantele unei marci in raport cu mediul si perceptia opiniei publice despre marca respectiva, asa zisa „imagine verde” pe care marca o are in societate. Pe baza acestor informatii se realizeaza scorul de performanta verde.

Conform Interbrands, succesul Toyota in raportul de anul acesta se datoreaza continuitatii in preocuparea fata de mediu aratata de managementul companiei. Interbrand ia de asemenea in considerare expansiunea mondiala a primului vehicul hibrid produs in masa, Toyota Prius.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente