O balastiera ilegala a fost descoperita la Buda, judetul Prahova

  0
  511

  In Prahova a fost descoperita inca o balastiera ilegala, unde excavataoarele au sapat cratere si au scos mii de tone de petris. Garda de Mediu si Politia au cerut oprirea lucrarilor. Sapaturile au incetat, numai ca firma care a facut craterele a inceput sa arunce in gropi resturi din materiale de constructie.balastiera

  Balastiera de la Buda a fost deschisa in toamna anului trecut, iar lucrarile au fost facute de o firma din Valea Calugareasca. Prefectul din Prahova, Adrian Dobre, a declarat ca firma nu are autorizatie de functionare si nici permis de exploatare.

  „A fost intocmit dosar penal admnistratorului, iar acum se verifica si legalitatea inregistrarilor contabile”, a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Prahova, Daniel Radu.

  Saptamana trecuta, firma a fost amendata cu 60.000 de lei de Garda de Mediu. Sapaturile au fost sistate, dar pe santier inca se lucreaza. Se arunca gunoaie in groapa uriasa.

  Autoritatile spun ca firma va fi amendata din nou. Conducerea societatii nu a putut fi contactata.

  La inceputul lunii mai, o alta balastiera, amenajata la Targsoru Vechi, a fost inchisa pentru ca nu avea niciun aviz de mediu. In urma camioanelor au ramas cratere uriase, iar pietrisul a fost dus la constructia autostrazii Bucuresti-Brasov.

  Sursa: Realitatea TV

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.