O fetita a murit sfasiata de caini vagabonzi

Copilul n-a avut nici o sansa: maidanezii au muscat-o de carotida

O fetita a murit sfasiata de caini pe un maidan de la marginea Constantei. Veronica Tiganus, de numai 6 ani, a iesit sambata, la ora 18, la joaca in jurul casei, pe un teren viran si insalubru de la iesirea din oras spre Agigea, in apropiere de Poarta 9 a Portului Constanta. Cand s-a inserat, fetita nu s-a mai intors acasa, iar familia a inceput s-o caute in imprejurimi, prin vecini, pe la locul de joaca. La ora 22.20, mama copilei a sunat la 112, cerand ajutorul Politiei pentru gasirea Veronicai.

Politistii de la Sectia 5, de la Serviciul criminalistic si de la Investigatii criminale au inceput cautarile. La 200 metri de locuinta, la marginea unui teren arabil, zacea cadavrul micutei, cu muscaturi de colti pe cap, la gat, pe maini si pe picioare. Medicul legist chemat la fata locului a tras concluzia ca urmele provin de la mai multi caini care au atacat-o pe fetita – probabil o haita care cauta mancare la tomberoanele din zona.

Hingherii – atacati de „iubitorii de animale”

La necropsia efectuata la morga Cimitirului Central Constanta s-a stabilit cauza mortii: Veronica fusese muscata salbatic de carotida, iar hemoragia nu ii lasase nici o sansa. Maidanezii flamanzi sunt acum vanati de ecarisajul Primariei Constanta, care isi cauta scuze in solidaritatea iubitorilor de patrupede, ce fac scapati dulaii care ar trebui adunati de pe strazi. „Hingherii merg pe teren insotiti de politisti, altfel sar oamenii pe ei”, a justificat ieri viceprimarul Gabriel Stan ineficienta ecarisajului.

Sursa: Gardianul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *