O PROFESOARA DE DESEN, MUTILATA DE UN CAINE MAIDANEZ

Adoptii Caini
Un caine maidanez a mancat degetul unei femei, in Bucuresti! Femeia atacata e profesoara si acum isi face meseria cu greu. A mai fost primita la scoala din mila. N-are pe cine trage la raspundere: cainii sunt problema tuturor si a nimanui. Tragica intamplare a avut loc pe strada Elie Carafoli din sectorul 1, unde cainele este in continuare stapan, la trei luni de la incident.

Malina Popa mergea la scoala si a fost atacata de un caine fara stapan. Ultimele luni din viata ei au insemnat drumuri prin spitale si operatii chinuitoare. Medicii nu i-au mai putut coase degetul la loc. Dar i-au oferit variante de reconstructie. Acum poarta un aparat care ii trage practic de bucata de os care i-a mai ramas.

Mutilata de maidanez

Femeia a facut o sesizare ca maidanezul sa fie luat de hingheri. Nimeni insa nu s-a obosit. Peste 40.000 de astfel de animale sunt libere pe strada. In adaposturi, nu incap decat 5 sute. Legea e de vina, spun cei care ar trebui sa aiba grija de cainii fara stapan. Solutii, nu exista.

Si nici vinovati. Pentru ca nicio lege nu spune ca municipalitatea ar purta vreo raspundere daca un om e muscat pe strada de un caine care apartine primariei.

Sursa: Antena 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *