Obligati sa raportam cat poluam

Obligati sa raportam cat poluam
Obligati sa raportam cat poluam

Pana in data de 15 martie 2015, toti agentii economici caraseni care au date referitoare la surse de poluare atmosferica sunt obligati sa transmita informatiile catre Agentia Nationala pentru Protectia Mediului (ANPM).

Agentia pentru Protectia Mediului (APM) Caras-Severin a anuntat public operatorii economici si institutiile care detin date referitoare la sursele de poluanti atmosferici, ca s-a deschis sesiunea de raportare 2015 in Sistemul Integrat de Mediu (SIM), sesiune ce va dura doua luni.

Toti detinatorii de informatii necesare elaborarii inventarelor de emisii de poluanti atmosferici trebuie sa completeze chestionarele aferente activitatilor desfasurate in anul 2014 in aplicatia „SIM-PA F2 Inventare Locale de Emisii” disponibila pe site-ul ANPM (https://raportare.anpm.ro/irj/portal/public). Pentru completarea corecta a chestionarelor se poate consulta documentul „Ghid de utilizare a sistemului SIM Inventar Emisii” disponibil la aceeasi adresa.

In absenta unei conexiuni la internet, firmele vizate trebuie sa transmita chestionarele ce trebuie completate in functie de specificul activitatii, la sediul APM Caras-Severin, pe suport de hartie. Potrivit legii, nerespectarea obligatiei de mai sus constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 500 lei la 2.000 lei pentru persoane fizice si de la 5.000 lei la 10.000 lei pentru persoane juridice.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente