Opel Ampera, un automobil electric destinat europenilor

  0
  367

  Hibrizii si vehiculele electrice sunt din ce in ce mai prezente in industria auto care se reorienteaza dupa cererea de astfel de produse.
  opel ampera
  Opel va prezenta la Salonul Auto de la Geneva, din martie, modelul electric Ampera, informeaza worldcarfans.com. Vehiculul are o autonomie extinsa si va rula pe baza tehnologiei Voltec, aceeasi cu cea folosita la Chevrolet Volt.

  Tehnologia ii va permite lui Opel Ampera sa aiba o autonomie de 60 de kilometri folosind doar energia bateriilor lithiu-ion. Pentru calatoriile mai lungi masina va rula in continuare cu ajutorul electricitatii generate de un motor cu combustie interna. Acumulatorii lui Ampera pot fi incarcati de la orice priza standard de 230V.

  Potrivit estimarilor, cei mai multi dintre europeni parcurg zilnic distante similare cu autonomia oferita de Ampera. Aproximativ 80 la suta dintre germani calatoresc zilnic mai putin de 50 de kilometri.

  „Prin Ampera, Opel va fi primul constructor european de automobile care va oferi clientilor posibilitatea de a parcurge distante mari folosind doar energia electrica”, spune Alain Visser, seful departamentului european de marketing al General Motors.

  Sursa: Antena 3

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.